Kennel - Pentuja! -Briardit - Podengot - Uutiset - Muistoissa - Vilsu & muut - Menopelit - Alkuun

Kennel

Vuonna 1980 hankin ensimmäisen Briardini "Akin" CIB & FIN & NO MVA V-85 La-Jun Bown ja vuonna 1982 "Miskan" FIN MVA Ada-Miska, joka oli ensimmäisten pentueitteni emä. Vuonna 1988 tuli "Oona" Zodiac Wizard Toisondor, josta sitten tuli varsinainen kantanarttuni.
Ensimmäinen pentue syntyi vuonna 1985.

Briard pentueita on ollut kaikkiaan 19 ja lisäksi 10 pientä karkeakarvaista Portugalin Podengo pentuetta. Olen kasvattanut myös muutaman somalikissan pentueen.

Saavutuksiakin on matkanvarrella kertynyt mm. FIN MVA & FIN & S TVA Kirmix Serenade, FIN MVA Kirmix Sasandra, C.I.B & FIN & EST MVA Kirmix Golden Grisette, FIN MVA Kirmix Fatima joka saavutti myös Suomen Selectionnearvon v. 2006, C.I.E & LT & BY MVA EUJV-06 Kirmix Don Carlos ja C.I.E Kirmix Daiquiri sekä EuVV-06 Kirmix Thaleia. Erikoisnäyttelyvoittajia Kirmix Parfait ja Kirmix Kleonoora , sekä erikoisnäyttelyn paras kasvattajaryhmä vuosina –92, - 99, -00 sekä –03. Kirmix Norinne on osallistunut Ranskan ja Belgian Celectionne näyttelyyn ja on ainoa briardi suomessa, jolla on Celection arvo näistä kummastakin maasta.

Kasvatustyöni aikana olen tuonut Briardeja Ranskasta, Belgiasta, Ruotsista,Tsekinmaasta sekä Italiasta. Minulta on mennyt Briardin pentuja Usa:han, Venäjälle, Ruotsiin, Norjaan, Eestiin ja Tsekinmaahan ja yksi on muuttanut aikuisena Tanskaan.

Tällä hetkellä kotonamme on kolme Briardia ja kolme pientä karkeakarvaista
Portuglin Podengoa.kennel Kirmix, Leena Lindblad, Sydänmaantie 5, 04500 Kellokoski, kirmix(at)pp.inet.fi, gsm. 040 5536147